25.6 C
Blanes

Els turistes belgues són els que més mostren interès per visitar l’Ermita de Santa Cristina

Els belgues són els turistes que més interès mostren per visitar i conèixer l’ermita de Santa Cristina. Això ho constata la guia, Maria Moreno, que des de fa uns 5 anys aproximadament, s’encarrega de les visites guiades.  Després dels belgues, també fan la visita al recinte turistes francesos, anglesos, alemanys i francesos. I en els […]

Darreres Notícies

Els belgues són els turistes que més interès mostren per visitar i conèixer l’ermita de Santa Cristina. Això ho constata la guia, Maria Moreno, que des de fa uns 5 anys aproximadament, s’encarrega de les visites guiades. 

Després dels belgues, també fan la visita al recinte turistes francesos, anglesos, alemanys i francesos. I en els darrers anys s’han notat moltes visites de gent de l’est, sobretot russos. 

circo de las estrellas

Pel què fa a visitants catalans i espanyols, els que més s’acosten a l’ermita a fer les visites són gent de Barcelona i de l'Estat Espanyol, venen principalment de Madrid. Les visites guiades a Santa Cristina es poden fer els mesos de juliol i agost de 5 a 7 de la tarda de dilluns a divendres,  no cal reserva prèvia sinó simplement anar-hi.

Segons Moreno, el quadre de Santa Cristina és el que sol despertar més curiositats, les visites guiades a Santa cristina es poden fer de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda i s’ofereixen en català, castellà, anglès, francès i italià.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist