18 C
Blanes

Els veïns utilitzen el Puntet de Fenals, tot i que ara no té connexió a internet

478 persones han utilitzat el Punt d'Informació Juvenil de Fenals en el seu primer mes de funcionament. L'equipament va obrir les portes el 10 de juliol, amb alguna mancança de serveis, com la connexió a internet. Però, tal i com assenyala el regidor de joventut Ivan Tibau, això no ha afectat la bona acollida per part […]

Darreres Notícies

478 persones han utilitzat el Punt d'Informació Juvenil de Fenals en el seu primer mes de funcionament. L'equipament va obrir les portes el 10 de juliol, amb alguna mancança de serveis, com la connexió a internet. Però, tal i com assenyala el regidor de joventut Ivan Tibau, això no ha afectat la bona acollida per part dels veïns.

 

circo de las estrellas

Segons fonts municipals, el segon Casal de Joves de Lloret compta -a data d'avui- amb jocs de taula, ping pong, premsa, música, etc. El que hi manca és el servei que té més èxit en el Puntet original, la connexió gratuïta a internet, que s'ha retardat a causa dels tràmits. L’ajuntament assegura que serà una realitat en els pròxims dies.

 

El segon Puntet de Lloret ara obre només a les tardes. En funció de la demanda dels usuaris, s'incrementarà l'horari d'atenció al públic i s'oferiran més activitats. Un altre tema que està pendent és la tria d'un nom o logotip que identifiqui el nou Casal de Joves.

 

Ivan Tibau, a més de fer valoracions, ha avançat una data. La del 26 d'agost, en què està previst inaugurar el Puntet, en el marc de les festes del barri de Fenals. L'acte es complementarà amb un campionat de bitlles, jocs inflables i un aperitiu per als veïns.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist