22.2 C
Blanes

Enguany, menys pessebres per falta d’organització dels pessebristes de Lloret

Lloret de Mar té molts racons interessants per on poder passejar.Aquests dies, a més, podem arribar fins el portal de Betlem, encara qui sigui d'una manera figurada. I és que la sala d'exposicions de l'ajuntament acull una mostra de diorames que ens permeten deixar-nos anar pels indrets que s'hi representen. En total, hi ha exposades […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar té molts racons interessants per on poder passejar.Aquests dies, a més, podem arribar fins el portal de Betlem, encara qui sigui d'una manera figurada. I és que la sala d'exposicions de l'ajuntament acull una mostra de diorames que ens permeten deixar-nos anar pels indrets que s'hi representen. En total, hi ha exposades 20 obres, tot i que enguany, una de les novetats, és una mostra virtual d'altres diorames, uns mil 200, que es poden veure en un monitor. El recull d'obres, organitzat per l'Associació de pessebristes de Lloret, ha estat elaborat per persones del municipi, així com de les rodalies. 

I una altra de les activitats que l'entitat prepara cada any, és el concurs de pessebres a la llar. En aquest sentit, des de la organització, s'ha lamentat que hagi disminuït el nombre de participants. El president dels pessebristes de Lloret, Jaume Soliguer, explica que el motiu ha estat la falta de comunicació dins l'associació, i ha puntualitzat que n'assumeix tota la responsabilitat. 

circo de las estrellas

Amb tot, el jurat començarà a visitar avui mateix els diferents pessebres de les llars de la vila per, finalment, emetre el seu veredicte el proper 7 de febrer, data en què es coneixerà el guanyador o guanyadora.

Aquells qui no puguin veure tots els pessebres a domicili, els recordem que la mostra de diorames de l'ajuntament serà oberta fins el 7 de gener, tant al matí com a la tarda, tret del primer dia de l'any, que  tancarà a les 2 del migdia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist