25.6 C
Blanes

Enric Dotras impulsa una vicepresidència dedicada al turisme dins la Cambra de Comerç de Girona

La cambra de comerç de Girona crearà un ens, en concret, una vicepresidència, dedicada al sector del turisme. La presidirà el lloretenc Enric Dotras, impulsor de la iniciativa, que assenyala que era un àmbit que, fins ara, no tenia un espai propi dins la cambra.   El lloretenc ho considera del tot necessari, donada la […]

Darreres Notícies

La cambra de comerç de Girona crearà un ens, en concret, una vicepresidència, dedicada al sector del turisme. La presidirà el lloretenc Enric Dotras, impulsor de la iniciativa, que assenyala que era un àmbit que, fins ara, no tenia un espai propi dins la cambra.

 

circo de las estrellas

El lloretenc ho considera del tot necessari, donada la importància que té el turisme en el territori gironí. Segons Dotras, la creació de la que serà la tercera vicepresidència de la cambra de comerç està prevista en el primer ple de la nova junta, que s'ha de dur a terme el 13 de juliol. 

 

La vicepresidència dedicada al turisme i també al comerç serà la tercera que hi haurà dins la cambra. La primera se centra en les importacions i la segona en un altre sector fort, el de la construcció. Un cop es tiri endavant l'ens dedicat al turisme, el primer objectiu del que serà el seu responsable, Enric Dotras, és donar a conèixer la cambra, com a corporació consultiva, i les seves possibilitats als socis i empresaris del ram. 

 

Amb aquestes novetats i la nova executiva al capdavant de la Cambra de Comerç, designat dijous passat, s'obre una nova etapa, on els seus responsables anuncien que volen fer costat als empresaris. En el cas concret d'Enric Dotras, a més dels nous càrrecs de la cambra, mantindrà la presidència del gremi hoteler de Lloret. Com a mínim fins el 30 d'octubre, en què hi ha eleccions. Llavors decidirà si continua o no treballant per les dues entitats empresarials.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist