22.2 C
Blanes

Enric Dotras reclamana una millora urgent de les infrastructures viàries

Cal millorar les infrastructures viàries de la demarcació gironina. Ho ha dit aquest matí Enric Dotras, lloretenc i membre de la Cambra de Comerç de Girona. Dotras ha qualificat la xarxa viària de “tercermundista”, i considera que és un gran perjudici per a veïns i visitants.   Aquesta és una de les fites que s'ha […]

Darreres Notícies

Cal millorar les infrastructures viàries de la demarcació gironina. Ho ha dit aquest matí Enric Dotras, lloretenc i membre de la Cambra de Comerç de Girona. Dotras ha qualificat la xarxa viària de “tercermundista”, i considera que és un gran perjudici per a veïns i visitants.

 

circo de las estrellas

Aquesta és una de les fites que s'ha marcat Enric Dotras, després que fos nomenat membre de la Cambra de Comerç, en matèria de turisme. L'entitat està treballant per elaborar plans formatius adreçats als treballadors del sector de l'hostaleria, equipar les instal·lacions turístiques amb noves tecnologies, i aprofitar millor l'arribada de passatgers amb línies de baix cost, que operen a l'aeroport de Girona.

 

Una altra de les demandes amb què treballa la Cambra de Comerç, segons Enric Dotras, és augmentar el nombre d'amarradors dels ports gironins, concretament a la Costa Brava centre i sud. En aquest sentit, Dotras considera que existeix una demanda elevada d'amarradors als nostres ports i, en cas de poder-se satisfer, serviria per potenciar l'arribada de visitants d'alt poder adquisitiu que es mouen amb vaixells propis.

 

Tot i que es tracta només d'una demanda o petició, Enric Dotras ha volgut deixar clar que, en cas de fer-se realitat, les ampliacions portuàries es farien respectant al màxim l'entorn. De tota manera, però, es tracta d'una idea, que encara no és ni projecte, i de la qual el vist-i-plau el tindria una administració superior.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist