18 C
Blanes

ERC creu que els comerços no haurien d’obrir demà dia 1 de maig

ERC considera que els comerços de Lloret haurien de tancar les seves portes demà, dia del treballador. Els republicans acusen el departament de comerç de potenciar que les botigues obrin en un dia que hauria de ser obligat tancar sempre.   Recordem que la llei obliga a tancar, però a Lloret es pot obrir perquè […]

Darreres Notícies

ERC considera que els comerços de Lloret haurien de tancar les seves portes demà, dia del treballador. Els republicans acusen el departament de comerç de potenciar que les botigues obrin en un dia que hauria de ser obligat tancar sempre.

 

circo de las estrellas

Recordem que la llei obliga a tancar, però a Lloret es pot obrir perquè la festivitat coincideix amb el dia de mercat setmanal. Tot i així, segons el portaveu del grup, Eduard Coloma, el consistori podria crear una àrea d'influència al voltant del mercat i només permetre la obertura dels establiments d'aquella zona. Eduard Coloma també assegura que hi ha molts comerciants a la vila que els agradaria tenir tancat.

 

ERC demana tant als comerciants com a l'ajuntament que s'intentin respectar els quatre dies festius que hi ha a l'any, perquè és un dia important pels treballadors i, segons Eduard Coloma, ha costat molt aconseguir que s'obligui a tothom a tancar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist