21.5 C
Blanes

ERC critica les remodelació de l’avinguda Amèrica i diu que hi ha queixes de veïns

ERC de Lloret denuncia que la remodelació de l'avinguda Amèrica, el carrer més important del barri de Fenals, s'ha fet “malament” i “amb presses”. Tal i com explica el portaveu del grup municipal, Eduard Coloma, han "rebut un munt de queixes dels veïns”, que critiquen les alçades de les voreres en les cruïlles. Per ERC, […]

Darreres Notícies

ERC de Lloret denuncia que la remodelació de l'avinguda Amèrica, el carrer més important del barri de Fenals, s'ha fet “malament” i “amb presses”. Tal i com explica el portaveu del grup municipal, Eduard Coloma, han "rebut un munt de queixes dels veïns”, que critiquen les alçades de les voreres en les cruïlles.

Per ERC, hi ha “errors tècnics” en l'execució de les obres, ja que assegura que s'han fet amb presses. I insinua que pot ser “per la proximitat de la Setmana Santa o de les eleccions municipals”. Davant aquestes crítiques, el regidor d'obra pública, Josep Teixidor, de CiU, ha defensat la remodelació de l'avinguda Amèrica.

circo de las estrellas

Ha afirmat que el resultat està a la vista, que és un vial que funciona molt bé des que s'ha reobert al trànsit i ha reconegut que hi ha algun detall per solucionar. Josep Teixidor ha argumentat que hi han posat asfalt, i no llambordes, pel pas constant de trànsit rodat.

El regidor ha recordat que l'objectiu de les obres era recuperar un vial "molt important però abandonat" de Fenals, per tal de convertir-lo en una zona de passeig on el vianant té prioritat davant el vehicle. A més de renovar voreres i asfaltat, s’ha posat nou el mobiliari urbà i tots els serveis.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist