22.2 C
Blanes

ERC, decebuda per la inauguració dels Special Olympics

El grup d'ERC de Lloret es mostra decebut per la inauguració dels Special Olympics. El motiu és que l'acte no es duu a terme a la vila, per manca d'un espai adequat, i s'emplaça al pavelló Fontajau de Girona.   El portaveu republicà, Eduard Coloma, considera que aquest handicap, que es coneixia des del principi, […]

Darreres Notícies

El grup d'ERC de Lloret es mostra decebut per la inauguració dels Special Olympics. El motiu és que l'acte no es duu a terme a la vila, per manca d'un espai adequat, i s'emplaça al pavelló Fontajau de Girona.

 

circo de las estrellas

El portaveu republicà, Eduard Coloma, considera que aquest handicap, que es coneixia des del principi, s'hauria d'haver solucionat o bé s'hauria d'haver optat per organitzar els jocs més endavant. ERC de Lloret, a l'oposició, s'ha queixat també de falta d'informació, ja que diu que ha sabut que la inauguració no es fa a la vila pels mitjans de comunicació i no a través del govern local. Per tot plegat, el grup s'ha mostrat “sobtat” i “decebut”.

 

Davant d'aquestes crítiques, el regidor d'esports, Joaquim Teixidor, ha dit que comparteix, en part, la tristesa per aquest fet, però assegura que s'ha fet tot el possible perquè el primer acte dels Special Olympics s'emplacés a Lloret.

 

Teixidor ha recordat que des de l'ajuntament es van oferir diverses possibilitats a l'organització, però que aquesta finalment ha decidit dur l'acte a fora. Tot i reconèixer que l'acte inaugural a Girona és el punt feble dels jocs per a esportistes discapacitats, el regidor assegura que serà tot un èxit, i que, per unes hores, Fontajau “serà Lloret”.

 

També ha avançat que pel desplaçament fins a la ciutat de Girona, es posaran a disposició autocars que seran gratuïts. Recordem que les Olimpíades Especials tindran lloc el segon cap de setmana del mes d'octubre a la vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist