19.5 C
Blanes

ERC rebutja l’oferta de CiU, mentre que PP i GRILL es mostren expectants

ERC de Lloret rebutja l'oferta de CiU de gestionar àrees o projectes puntuals de l'ajuntament sense formar part de l'equip de govern, és a dir, des de l'oposició. Els republicans són els únics que, de moment, han dit “no” a la proposta de la formació nacionalista, que té majoria absoluta per governar amb total comoditat. […]

Darreres Notícies

ERC de Lloret rebutja l'oferta de CiU de gestionar àrees o projectes puntuals de l'ajuntament sense formar part de l'equip de govern, és a dir, des de l'oposició. Els republicans són els únics que, de moment, han dit “no” a la proposta de la formació nacionalista, que té majoria absoluta per governar amb total comoditat.

 

circo de las estrellas

Els altres grups sondejats, el PP i el Grup Independent Lloret, no s'han pronunciat de forma clara, si bé s'han mostrat oberts a col·laborar amb CiU si la proposta, diuen, és prou bona. El portaveu republicà Eduard Coloma recorda que ERC ha estat l'últim grup en entrar a l'ajuntament. Entenen que han d'assumir la responsabilitat i treballar, en el pròxim mandat, des de l'oposició.

 

El PP, per la seva banda, es mostra predisposat a col·laborar i espera una oferta més concreta de part de CiU. Recordem que en el mandat que ara acaba el pacte de govern l'han format CiU i el PP. Qui també s'ha reunit amb el futur alcalde és el Grup Independent Lloret, encapçalat pel regidor expulsat del PP, Joaquim Teixidor. Ha estat més ambivalent que el PP i diu que no descarta res, ara per ara.

 

Joaquim Teixidor, actual regidor d'esports en funcions, reconeix que li agradaria gestionar la nova àrea esportiva de Lloret. Però ha dit que això no serà l'únic que negociaran amb CiU per tal d'arribar a possibles acords puntuals de govern.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist