22.2 C
Blanes

ERC reclama un pla de millora pel centre de Lloret

ERC de Lloret reclama una millora planificada pel casc antic del municipi, ja que considera que, si no s'hi actua, pot quedar abandonat en l'època d'hivern. El grup de l'oposició considera que primer de tot s'ha de realitzar un estudi, una diagnosi del centre de Lloret, per després veure quines millores hi són necessàries.   […]

Darreres Notícies

ERC de Lloret reclama una millora planificada pel casc antic del municipi, ja que considera que, si no s'hi actua, pot quedar abandonat en l'època d'hivern. El grup de l'oposició considera que primer de tot s'ha de realitzar un estudi, una diagnosi del centre de Lloret, per després veure quines millores hi són necessàries.

circo de las estrellas

 

Eduard Coloma, portaveu republicà, es mostra preocupat perquè veu que, en el casc antic, cada cop hi ha més establiments tancats i vivendes desocupades. El projecte de revitalització del centre no ha de ser a curt termini, sinó que ha de tenir visió de futur, segons ERC.

 

La formació exposa un seguit de millores, que passen per crear-hi un centre d'empreses, donar facilitats a comerços i hotels que vulguin fer millores als seus establiments, i millorar la neteja dels carrers, de la qual depèn la imatge que es dóna a visitants i turistes. Eduard Coloma destaca les queixes que genera la poca neteja que hi ha a l'estiu i, en aquest sentit, reclama més control a l'ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist