19.5 C
Blanes

Es busquen les noves cares de Lloret

Es busquen veïns de Lloret, de totes les edats i condicions, perquè formin part d'una nova sessió de fotografies promocionals de la vila. L'objectiu és injectar vitalitat i dinamisme a les imatges, buscant un punt d'originalitat per tal d'arribar, de forma efectiva, als visitants potencials.   Un càsting permetrà triar els ciutadans interessats en ser, […]

Darreres Notícies

Es busquen veïns de Lloret, de totes les edats i condicions, perquè formin part d'una nova sessió de fotografies promocionals de la vila. L'objectiu és injectar vitalitat i dinamisme a les imatges, buscant un punt d'originalitat per tal d'arribar, de forma efectiva, als visitants potencials.

 

circo de las estrellas

Un càsting permetrà triar els ciutadans interessats en ser, d'alguna manera, la cara de Lloret. Es durà a terme aquest dijous, 30 d'agost, a les 10 del matí, a l'oficina de turisme situada a l'Avinguda de les Alegries. Per participar-hi, han de trucar al telèfon 972 36 57 88.

 

Segons el gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, han trobat més interessant convocar veïns, sense experiència però sí espontaneïtat, que no models professionals per il·lustrar les imatges de Lloret. De veïns, en necessiten entre 10 i 15. La seva participació no serà remunerada econòmicament, sinó que rebran regals promocionals i una còpia de les fotografies.

 

Com dèiem, la crida es fa a tot tipus de ciutadans: nens, joves, adults, famílies i gent gran. El càsting és dijous, a les 10 del matí, a l'Oficina de Turisme situada a l'entrada de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist