26.4 C
Blanes

Es convoca el concurs de flors i plantes

Per segon any consecutiu, l'Ermita de les Alegries acollirà la festa de les flors. Serà el diumenge, 13 de maig. Els veïns celebraran una diada dedicada a les plantes i a les flors, a través d'un concurs, que és obert a tothom, segons una de les organitzadores i membre del Veïnat de les Alegries, Montse […]

Darreres Notícies

Per segon any consecutiu, l'Ermita de les Alegries acollirà la festa de les flors. Serà el diumenge, 13 de maig. Els veïns celebraran una diada dedicada a les plantes i a les flors, a través d'un concurs, que és obert a tothom, segons una de les organitzadores i membre del Veïnat de les Alegries, Montse Xirgu.

 

circo de las estrellas

Hi haurà tres categories dins la competició. La de plantes, o bé la de ram de flor natural o ram de flor seca. Les persones interessades ja es poden apuntar al concurs. Ho han de fer a través de les floristeries que donen suport a la iniciativa o bé a través del Puntet.

 

A més de la competició, la diada es completarà amb una exhibició de muntatges florals, tallers de plàstica, sardanes i un dinar popular. L'objectiu és passar una bona estona a l'ermita de les Alegries, i gaudir d'unes activitats que no es fan en cap altre indret de Lloret.

 

Amb l'objectiu de reactivar l'ermita, el veïnat que porta el nom de les Alegries es dedica a organitzar-hi festes i activitats. En destaquem, bàsicament, tres: la festa major, la festa del Traginer i la festa de les flors.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist