21.8 C
Blanes

Es convoca un concurs de fotografies sobre els Special Olympics

Els jocs Special Olympics compten amb la participació dels esportistes, dels voluntaris, la implicació de les institucions, dels empresaris i ara del Centre Excursionista. Ha organitzat un concurs de fotografia obert a tothom per tal de captar els grans però també els petits moments dels jocs.   L'objectiu és plasmar, en imatges, les cares, les […]

Darreres Notícies

Els jocs Special Olympics compten amb la participació dels esportistes, dels voluntaris, la implicació de les institucions, dels empresaris i ara del Centre Excursionista. Ha organitzat un concurs de fotografia obert a tothom per tal de captar els grans però també els petits moments dels jocs.

circo de las estrellas

 

L'objectiu és plasmar, en imatges, les cares, les expressions, els salts, l'alegria, les fites, la companyia, la solidaritat, etc. Tot allò que donaran de si les Olimpíades Especials per a persones discapacitades. El president del Centre Excursionista, Josep Carreres, assenyala que la iniciativa és una manera més de donar atenció a l'esdeveniment. Com dèiem, és un concurs apte a qualsevol persona que li agradi fer fotos. L'únic requisit és tenir més de 16 anys.

 

Les fotografies del concurs es dividiran en dos temes. El primer són els jocs en si mateixos, els esportistes i els voluntaris, mentre que el segon tema són els actes de lleure, els moments d'esbarjo o la cerimònia d'inauguració i la de clausura, entre altres. Les instantànies s'han de fer arribar al Puntet fins el dia 27 d'octubre, i han de tenir dos suports. Un de rígid, de 30×40 centímetres, per l'exposició que hi haurà més endavant, i un de digital per l'organització.

 

Els guanyadors es decidiran el 9 de novembre i s'entregaran els premis el dia en què es faci l'acte d'agraïment als patrocinadors dels Special Olympics, data encara per concretar. Les millors fotos, les guanyadores, les finalistes i les que hi tinguin cabuda, s'exposaran a l'Espai Marina del 13 al 30 de novembre.

 

I no hem d'oblidar els guardons. Els tres primers classificats obtindran premis en metàl·lic, valorats en 300, 200 i 100 euros, respectivament. Mentre que el 4rt i 5è classificats rebran uns diplomes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist