18 C
Blanes

Es crea la comissió de transport municipal

L'Ajuntament crearà la mesa de transport municipal. Té per objectiu analitzar els problemes que sorgeixen en el servei, i proposar i executar solucions. En un principi, la idea és que aquesta comissió es reuneixi cada tres mesos per fer un seguiment del servei de transport públic a Lloret.   La integraran representants de cada formació […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament crearà la mesa de transport municipal. Té per objectiu analitzar els problemes que sorgeixen en el servei, i proposar i executar solucions. En un principi, la idea és que aquesta comissió es reuneixi cada tres mesos per fer un seguiment del servei de transport públic a Lloret.

 

circo de las estrellas

La integraran representants de cada formació política local, l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, el regidor de transports, Joan Abaurrea, tècnics i concessionaris. Qui ha avançat la creació de la mesa de transports és la portaveu d’ICV, Rosa Maria Santamaria, que creu que serà una “bona eina” per a treballar i millorar el transport públic a Lloret. Ha explicat que a Blanes funciona i que genera bons resultats.

 

L'objectiu, en qualsevol cas, és vetllar perquè el servei sigui eficient. Santamaria recorda que va ser el grup d'ICV qui va reclamar la creació de la mesa de transport mesos enrere, en un plenari, i que va ser precisament ahir quan es va comunicar la seva creació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist