25.6 C
Blanes

Es demana implicació activa de les dones en la trobada de demà

Es fa una crida a les dones que viuen a Lloret de Mar perquè demà dissabte participin en la trobada que l'ajuntament organitza a l'Hotel Olympic. L'objectiu és que el col·lectiu de les dones expressi les seves opinions i treballi per tal d'establir els fonaments del que serà, en el futur, una regidoria dedicada de […]

Darreres Notícies

Es fa una crida a les dones que viuen a Lloret de Mar perquè demà dissabte participin en la trobada que l'ajuntament organitza a l'Hotel Olympic. L'objectiu és que el col·lectiu de les dones expressi les seves opinions i treballi per tal d'establir els fonaments del que serà, en el futur, una regidoria dedicada de forma específica a la dona.

 

circo de las estrellas

Des de fa mesos, el departament de Benestar i Família treballa en un pla de dones, que té per objectiu saber què necessiten i què desitgen. I el més indicat és donar veu al col·lectiu, a través d'una jornada, que tindrà lloc demà.

 

El regidor de l'àrea, Romà Codina, explica que la iniciativa els permetrà copçar opinions i obtenir referents, i sobretot “ampliar coneixements sobre el món de les dones de Lloret des de tots els àmbits, el laboral, el social, l’oci, la immigració…”. Per tal de facilitar la participació de totes les dones, l'ajuntament ofereix un servei de guarderia per a tenir cura dels infants al llarg de tot el dia.

 

Segons fonts municipals, demà s'espera una participació elevada en l'anomenada Primera Trobada o Primer Fòrum de Dones de Lloret. Hi assistiran membres de l'ajuntament, representants de les entitats La Dona Activa i l'Aurora, professionals que treballen en l'àmbit de la dona i, evidentment, veïnes a nivell particular.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist