18 C
Blanes

Es demanen més menús de qualitat, tot i que la participació és menor

Les jornades gastronòmiques de l’arròs enregistren una participació menor que l'any passat, en nombre d'establiments, però un augment de la demanda en els restaurants de qualitat. Per tant, tot i que, en total, s'han venut menys menús a nivell quantitatiu, la valoració que fa el sector és bona.   El president de l'Associació de Bars […]

Darreres Notícies

Les jornades gastronòmiques de l’arròs enregistren una participació menor que l'any passat, en nombre d'establiments, però un augment de la demanda en els restaurants de qualitat. Per tant, tot i que, en total, s'han venut menys menús a nivell quantitatiu, la valoració que fa el sector és bona.

 

circo de las estrellas

El president de l'Associació de Bars i Restaurants, Víctor Rodríguez, explica que les dates en què s'ha celebrat Setmana Santa ha impedit a molts locals preparar la campanya. Aquest any s'han venut entre 800 i 1.000 de menús de l'arròs menys que l'any passat. Si parlem de xifres absolutes, hem de dir que s'han servit entre 2.500 i 2.800 menús fins el 21 de maig a Lloret.

 

La iniciativa ha comptat amb un total de 24 establiments implicats, la majoria restaurants i alguns hotels. I s'ha constatat, en aquesta setena edició, que es tendeix a demanar els menús de més qualitat. Els organitzadors consideren que la campanya gastronòmica, que ja ha arribat a les set edicions, està consolidada i que es coneix entre el públic local i pròxim.

 

L'assignatura pendent és difondre la iniciativa lloretenca fora de les fronteres catalanes. Víctor Rodríguez posa com a exemple les jornades sobre les verdures que celebren a la Rioja i que obtenen una cobertura mediàtica d'àmbit nacional.

 

En aquest sentit es volen destinar els esforços del sector de Bars i Restaurants per l'any que ve: donar a conèixer que a Lloret hi ha restaurants professionals, que ofereixen menús cada cop més sofisticats, amb una qualitat excel·lent i a preus assequibles.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist