22.2 C
Blanes

Es detecten 18 casos de violència domèstica enguany a Lloret

Lloret de Mar ha atès 18 casos de violència masclista aquest any, des de gener fins al mes de setembre. D'aquests, 14 han acabat amb denúncia. Són dades que ha fet públiques avui l'ajuntament, en motiu de les jornades que es duen a terme a la vila en contra de les agressions a les dones. […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha atès 18 casos de violència masclista aquest any, des de gener fins al mes de setembre. D'aquests, 14 han acabat amb denúncia. Són dades que ha fet públiques avui l'ajuntament, en motiu de les jornades que es duen a terme a la vila en contra de les agressions a les dones.

 

circo de las estrellas

El regidor de Benestar i Família, Romà Codina, explica que fa dos anys que informen, orienten i assessoren dones per a aquest motiu. Segons fonts municipals, aquest 2006 s'ha detectat a Lloret un nombre superior de casos de violència domèstica respecte l'any passat. Expliquen que pot ser que n'hi hagin més o bé que siguin més víctimes les hagin decidit demanar ajuda.

 

Els professionals que treballen amb situacions de violència domèstica destaquen que cada cop hi ha més agressors que actuen després. És a dir, quan la dona s'ha separat, ells tenen una ordre d'allunyament, però decideixen infringir-la i atacar la dona enmig del carrer. Quan hi ha menors pel mig, els casos es tornen encara més complicats.

 

Tot i això, el fet de disposar d'un domicili paral·lel on s'hi refugia la dona mentre no es resol la situació és útil per evitar possibles agressions. A Lloret, les persones que són víctimes de violència de gènere tenen diversos llocs on demanar ajuda: l'ajuntament, els mossos d'esquadra, la policia local, l'ambulatori o l'hospital comarcal. Són serveis i departaments que estan coordinats i que actuen conjuntament en casos d'agressions a les dones.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist