21.8 C
Blanes

Es fa una crida als veïns per a visitar Bolsena

Ja hi ha dates fixades i viatge organitzat per passar uns dies a la ciutat italiana de Bolsena. Serà a finals de novembre, del 20 al 29, en què representants i veïns de Lloret coneixeran les tradicions i els costums dels bolsenesos.   Així es completarà l'intercanvi entre les dues ciutats que va començar a […]

Darreres Notícies

Ja hi ha dates fixades i viatge organitzat per passar uns dies a la ciutat italiana de Bolsena. Serà a finals de novembre, del 20 al 29, en què representants i veïns de Lloret coneixeran les tradicions i els costums dels bolsenesos.

 

circo de las estrellas

Així es completarà l'intercanvi entre les dues ciutats que va començar a l'abril, per Sant Jordi, quan els italians van venir a la vila, on van demostrar el seu talent confeccionant les anomenades infiorattas o catifes de flors.

 

Lloret i Bolsena tenen moltes coses en comú. Són dues ciutats mediterrànies, turístiques i amb devoció per Santa Cristina. Per aquest motiu, van decidir agermanar-se. Un procés que va començar amb la seva visita a Lloret i que finalitzarà amb l'estada a Bolsena del novembre.

 

L'Obreria de Santa Cristina i l'Ajuntament han programat un viatge de 9 dies, i volen que el màxim nombre de veïns de Lloret els acompanyin. Per això, ofereixen l'estada completa a tothom que vulgui a un preu de 1.000 euros, que inclou el viatge en avió, l'estada en hotels i el trasllat en autocars per Itàlia. Les persones que no puguin ser-hi tots els dies, poden optar pel cap de setmana, que és quan es concentraran els actes a Bolsena.

 

A partir de dilluns, poden fer les reserves per visitar Bolsena i viure uns dies inoblidables com a lloretencs. El telèfon de l'agència de viatges és el 972 33 07 18.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist