25.6 C
Blanes

Es presenta el curs de cuina, adreçat a joves que volen formació professional

La formació professional de les persones que treballen en el sector del turisme i l'hostaleria és una de les demandes dels empresaris, que sovint es queixen que els falta mà d'obra qualificada. Aquesta és una de les raons que ha portat l'ajuntament de Lloret a demanar, des de fa temps, cicles formatius en turisme, esport […]

Darreres Notícies

La formació professional de les persones que treballen en el sector del turisme i l'hostaleria és una de les demandes dels empresaris, que sovint es queixen que els falta mà d'obra qualificada. Aquesta és una de les raons que ha portat l'ajuntament de Lloret a demanar, des de fa temps, cicles formatius en turisme, esport i hostaleria per a formar joves de la població.

 

circo de las estrellas

Després de moltes demandes i també alguna queixa, fa poc la Generalitat va concedir un curs de cuina, que es presenta en públic aquest dilluns. Pel que sabem, el cicle és de grau mitjà i es durà a terme, l'any vinent, a l'institut Coll i Rodès.

 

Això serà la part teòrica, mentre que les classes pràctiques tindran lloc a les instal·lacions que cediran el Gremi d'Hotelers i l'Associació de Bars i Restaurants. L'acte de presentació és, doncs, dilluns, 14 de maig.

 

El lloc és la sala de plens de l'ajuntament i l'hora és a partir de les 4 de la tarda. Hi seran presents representants municipals, de la conselleria d'Educació i de les associacions que participen en la iniciativa. Si la presentació del curs de cuina és dilluns, les inscripcions es duran a terme a partir de l'endemà dimarts.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist