25.6 C
Blanes

Es presenta en públic la guia adreçada als immigrants de Lloret

Els immigrants que venen a viure a Lloret, la segona ciutat de les comarques de Girona amb un índex més elevat de nouvinguts, compten ja amb una guia d'acollida. En aquest document, elaborat durant tot un any, s'hi detalla informació útil i concreta sobre Lloret, com l'empadronament, els centres mèdics, les escoles, la formació d'adults […]

Darreres Notícies

Els immigrants que venen a viure a Lloret, la segona ciutat de les comarques de Girona amb un índex més elevat de nouvinguts, compten ja amb una guia d'acollida. En aquest document, elaborat durant tot un any, s'hi detalla informació útil i concreta sobre Lloret, com l'empadronament, els centres mèdics, les escoles, la formació d'adults o l'assessorament jurídic, entre altres.

 

circo de las estrellas

Els seus responsables, que són del departament de Benestar i Família de l'ajuntament, expliquen que la guia és fruit d'un treball exhaustiu i laboriós, i consideren que ha estat un repte confeccionar-la. La nova eina informativa s'ha presentat aquest dilluns al vespre, en el marc de la inauguració oficial de la 4a Setmana Intercultural i Solidària.

 

Hi ha assistit la representant de Girona de la conselleria de Benestar i Família, Pepa Celaya, que ha donat dades sobre immigració. Ha dit que, de la població catalana, un 13% són nouvinguts, mentre que a Lloret el percentatge es multiplica fins al 37%. Per Pepa Celaya, tot i l'arribada constant de cultures noves, ens trobem en un territori acollidor.

 

A més de presentar la guia d'acollida, durant l'acte d'ahir es van entregar les subvencions per als projectes de les ONGs locals. Els van recollir la Fundació Vicenç Ferrer, Lloret Sense Fronteres, Denden Ngolen, la Fundació Campaner, Mi Casa, Agermanament Sense Fronteres, Soarpal i Lloret amb el Sàhara.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist