25.6 C
Blanes

Es presenten menys treballs al concurs de literatura de viatges

231 treballs són els que s'han rebut enguany en el concurs de literatura de viatges de Lloret. En la tercera edició de la convocatòria, s'han presentat menys obres que l'any passat. Segons l'organització, la modalitat que ha tingut més èxit és la de narrativa dins la categoria escolar, en què s'han presentat 133 propostes, més […]

Darreres Notícies

231 treballs són els que s'han rebut enguany en el concurs de literatura de viatges de Lloret. En la tercera edició de la convocatòria, s'han presentat menys obres que l'any passat. Segons l'organització, la modalitat que ha tingut més èxit és la de narrativa dins la categoria escolar, en què s'han presentat 133 propostes, més de la meitat del total.

 

circo de las estrellas

La regidora de cultura de l'ajuntament, Laura Bertran, explica que, ara que ha acabat el termini de presentació de treballs, el jurat estudiarà les obres tenint en compte la seva “originalitat” i que estiguin “ben escrites”.

 

Pel que fa al nombre de treballs presentats, la modalitat més nombrosa és, com hem dit, l'escolar. 133 obres en narrativa i 50 en poesia. Pel que fa a la categoria de narrativa, però dels adults, s'han presentat 22 propostes, mentre que de poesia han estat 11. En la modalitat Terra d'Acollida, adreçada a immigrants, l'organització ha rebut 3 treballs, mentre que pel que fa a un article o treball publicat sobre Lloret durant el 2006 han estat 12.

 

De totes les obres rebudes, la regidora de cultura destaca que “hem rebut un treball de Corea, de la ciutat de Seul. Per tant, Laura Bertran afirma que "podem dir que els nostres premis són internacionals”.

 

El lliurament de premis tindrà lloc el 20 d'abril, en el decurs de la Tercera Nit Literària. A més de donar a conèixer els guanyadors, s'entregaran, publicades, les obres guardonades l'any passat, i, a més, es presentarà un premi nou vinculat a l'Arxiu Municipal.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist