22 C
Blanes

Es prohibeixen les obres a l’estiu

L'Ajuntament de Lloret prohibeix fer obres els mesos de juliol i agost a la major part del terme municipal. L'objectiu és evitar sorolls per intentar garantir el descans dels turistes. Això recull una normativa, que ha entrat en vigor aquest estiu.   Les restriccions en els treballs han generat queixes per part dels constructors, però […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament de Lloret prohibeix fer obres els mesos de juliol i agost a la major part del terme municipal. L'objectiu és evitar sorolls per intentar garantir el descans dels turistes. Això recull una normativa, que ha entrat en vigor aquest estiu.

 

circo de las estrellas

Les restriccions en els treballs han generat queixes per part dels constructors, però l'ajuntament respon que la prioritat, durant els dos mesos forts de la temporada, són els visitants. Els representants municipals esperen que els constructors s'acabin acostumant a una normativa que consideren que beneficia Lloret.

 

Les úniques excepcions són les obres d'interès públic, com el casino o el complex cultural d'oci de la plaça Pere Torrent. El consistori argumenta que són projectes que solen ser llargs i complicats, que no interessa retardar la seva construcció i que beneficien el conjunt de la població.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist