25.6 C
Blanes

Es renova el paviment del carrer Sant Pere

El carrer Sant Pere, l'eix comercial de Lloret, es troba en mal estat. És un problema tècnic, referent al formigó, que posa en perill el pas dels vianants. Com que la situació fa temps que s'ha detectat, l'ajuntament ha estat estudiant com fer la reparació del vial de la forma menys impactant. És a dir, […]

Darreres Notícies

El carrer Sant Pere, l'eix comercial de Lloret, es troba en mal estat. És un problema tècnic, referent al formigó, que posa en perill el pas dels vianants. Com que la situació fa temps que s'ha detectat, l'ajuntament ha estat estudiant com fer la reparació del vial de la forma menys impactant. És a dir, fer compatible els treballs i la vida comercial del carrer Sant Pere, que s'allarga tot l'any.

 

circo de las estrellas

La solució és dur a terme la restauració per trams, és a dir, amb la meitat del vial en obres i l'altra meitat on s'hi permeti el trànsit de cotxes i de vianants, tal i com explica Josep Teixidor, regidor d'obres i serveis. La idea amb què treballa l'ajuntament és donar pas a les obres abans del Nadal, parar durant les festes i tornar-hi el ritme el mes de gener. L'objectiu és tenir-les acabades el març del 2007, abans de l'inici de la temporada turística.

 

El projecte no suposarà cap canvi estètic ni de disseny del carrer Sant Pere, només es renovarà la capa de formigó i les plaques de granit que cobreixen bona part del vial. L'únic que no es toca són les llambordes del centre del carrer, les de color negre, ja que es troben en bon estat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist