18 C
Blanes

Es repeteix el curs de monitors de lleure per l’elevada demanda

Tots els monitors de casals d'estiu trobaran feina aquest any a Lloret de Mar. Ho afirmen fonts municipals, que es basen en la molta demanda que hi ha per part dels centres en disposar de personal format i amb una titulació oficial.   Per aquest motiu, es repeteix el curs de monitor d'activitats de lleure, […]

Darreres Notícies

Tots els monitors de casals d'estiu trobaran feina aquest any a Lloret de Mar. Ho afirmen fonts municipals, que es basen en la molta demanda que hi ha per part dels centres en disposar de personal format i amb una titulació oficial.

 

circo de las estrellas

Per aquest motiu, es repeteix el curs de monitor d'activitats de lleure, en què per Setmana Santa va quedar gent fora. Es durà a terme de nou el mes de setembre i, ja ara, la meitat de les places són plenes. El curs consta d'un centenar d'hores, que es reparteixen en un total de 10 dies. Els primers 6 s'imparteixen a Lloret i la resta en una casa de colònies, per portar a la pràctica tot allò que s'ha après a nivell teòric.

 

Les classes les imparteix l'escola Galligants de Girona. Es fan a Lloret per evitar que els alumnes s'hagin de desplaçar fora de la vila per poder rebre aquesta formació. L'únic requisit que es demana és que tinguin els 18 anys fets el primer de setembre, el dia que comença el curs. Costa 290 euros i per apuntar-s'hi, cal que s'adrecin, des d'avui mateix, al Puntet. Hi ha, en total, 40 places, de les quals la meitat són plenes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist