22 C
Blanes

Es torna a demanar la ronda de circumvalació

Lloret necessita, com més aviat millor, que la ronda de circumvalació de la Costa Brava Sud sigui una realitat. L'ajuntament denuncia que els vehicles que van a Tossa o a Blanes que passen pel centre de la vila provoquen problemes de mobilitat i de saturació de trànsit.   El regidor de governació, Ignasi Riera, ha […]

Darreres Notícies

Lloret necessita, com més aviat millor, que la ronda de circumvalació de la Costa Brava Sud sigui una realitat. L'ajuntament denuncia que els vehicles que van a Tossa o a Blanes que passen pel centre de la vila provoquen problemes de mobilitat i de saturació de trànsit.

 

circo de las estrellas

El regidor de governació, Ignasi Riera, ha posat com a exemple el passeig marítim, que, segons diuen, es fa servir com a una via principal de circulació, mentre que la idea és que, de cara a un futur immediat, es converteixi en una zona de trànsit restringit. L'ajuntament assegura que la carretera és totalment necessària per a eliminar el trànsit del centre i allunyar-lo del casc urbà.

 

Així es podran posar en pràctica actuacions com el passeig marítim amb un sol sentit de circulació o la peatonalització de carrers. Aquesta denuncia s'ha fet pública ara que Lloret celebra la Setmana de la Mobilitat, i que, precisament, s'està fent una prova pilot a primera línia de mar on no s'hi pot aparcar i els cotxes només poden circular des de la riera fins a Sa Caleta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist