22.2 C
Blanes

Es tornen a repartir cendrers per a les platges

L'ajuntament ha començat a repartir cendrers entre els turistes perquè se'ls puguin endur a la platja i, d'aquesta manera, no llancin les burilles a la sorra. En total, hi ha 25.000 cendrers que s'estan donant des de la setmana passada i que es poden recollir a qualsevol oficina de turisme o bé als punts d'atenció […]

Darreres Notícies

L'ajuntament ha començat a repartir cendrers entre els turistes perquè se'ls puguin endur a la platja i, d'aquesta manera, no llancin les burilles a la sorra. En total, hi ha 25.000 cendrers que s'estan donant des de la setmana passada i que es poden recollir a qualsevol oficina de turisme o bé als punts d'atenció sanitària de les platges de Lloret. La campanya es torna a dur a terme, després de la bona acollida de l'estiu passat.

 

circo de las estrellas

Però aquesta no és, ni molt menys, l'única acció per mantenir neta la sorra. Al llarg de l'any, el consistori inverteix gairebé 550.000 euros en la neteja i recollida de residus a les platges, que duu a terme de forma manual i mecànica. Però, tot i així, no s'aconsegueix eliminar els residus més petits, com les puntes de cigarreta o les closques de fruits secs.

 

Per aquest motiu, la regidoria de Medi Ambient considera necessari dur a terme aquesta campanya, que facilita a les persones que llacin els cigars a les escombraries i no els deixin enterrats a la sorra. Els cendrers que es regalen són reutilitzables i estan fets amb plàstic reciclable.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist