19.5 C
Blanes

Es trasllada, a mig termini, el mercat municipal

El mercat municipal de Lloret es traslladarà a una altra ubicació d'aquí a 5 o 6 anys. El nou emplaçament serà més gran, un total de 2 mil metres quadrats, i permetrà que hi hagi més oferta d'alimentació fresca i també alimentació seca. Aquesta és la proposta que fa el Programa d’Orientació d'Equipaments Comercials (POEC) […]

Darreres Notícies

El mercat municipal de Lloret es traslladarà a una altra ubicació d'aquí a 5 o 6 anys. El nou emplaçament serà més gran, un total de 2 mil metres quadrats, i permetrà que hi hagi més oferta d'alimentació fresca i també alimentació seca. Aquesta és la proposta que fa el Programa d’Orientació d'Equipaments Comercials (POEC) i que l'ajuntament ha decidit assumir.

 

circo de las estrellas

Si el trasllat el podem donar per fet a mig termini, el que no està clar és el lloc on se situarà el mercat municipal. El que sona com a més probable és Can Xardó, el parquing situat al costat de l'ambulatori, una zona que no deixa de ser cèntrica i que està a prop d'una sèrie de barris.

 

El regidor de mercats, Joan Abaurrea, explica que el trasllat del mercat “no és cap prioritat”, sinó que es planteja com una mesura de futur que permeti fer la competència a les grans superfícies. L'actual seu, oberta des de l'any 1981, està situada enmig del casc urbà, amb dificultats de parquing i amb una clientela que és, bàsicament, gent gran.

 

Pel que fa al projecte de canviar de lloc, els comerciants del mercat hi estan d'acord, asseguren fonts municipals. Actualment el mercat disposa de 70 parades a l'interior i de 10 a l'exterior, que corresponen a 36 negocis. La concessió acaba l'any 2014. Serà llavors quan l'ajuntament decidirà si la renova o si convoca un nou concurs per adjudicar les parades.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist