Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Pantà de Boadella, a Darnius

Excursió al pantà de Boadella i a Darnius, amb el Casinet aquest diumenge

S'hi esperen una trentena de participants.

Pantà de Boadella, a Darnius

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Aquest diumenge, el Club Marina Casinet ha organitzat una excursió al pantà de Boadella i al poble de Darnius. S’hi espera una trentena de participants.

PANTANO DE BOADELLA

La sortida es farà en cotxes particulars, a les 9:00h. La primera aturada serà a la presa de Boadella, on es farà una visita guiada pel seu interior. El president del Club Marina Casinet, Joan Domènech, explica que “està previst que ens ensenyin la part de dins, amb els mecanismes de funcionament i espais que no es veuen habitualment, tal com vam fer a Susqueda”. Després de dinar, visitaran el poble de Darnius, amb una visita, a les 17h, a l’església del municipi.

D’altra banda, des del Casinet també tenen previst recordar l’escriptora Patricia Gabancho, que ha mort aquesta setmana i que va participar temps enrere en una conferència de l’entitat. Segons Joan Domènech, era una persona “sorprenent”.

La bendición del mercado | Patricia Gabancho

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.