Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Les àvies remeieres de Les Preses

Les àvies remeieres de Les Preses visiten aquest vespre el Club Marina Casinet

La xerrada sobre herbes medicinals es farà a les 20h al local social de l'entitat.

Les àvies remeieres de Les Preses

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

El Club Marina Casinet ha preparat una xerrada del col·lectiu Pedra Tosca de les Preses, que oferirà una conferència sobre les herbes medicinals. En aquest municipi, hi ha les anomenades “àvies remeieres”, unes senyores grans que organitzen, des de fa temps, activitats amb l’objectiu d’identificar i divulgar plantes útils per a la salut. Una representació de les “àvies remeieres” faran una demostració avui a Lloret, per aprendre a fer remeis casolans.

L’Associació Pedra Tosca recollint herbes medicinals (Font: Associació Pedra Tosca)

És una activitat que es preveu que tingui continuïtat. La intenció del Club Marina Casinet és que, més endavant, es faci una visita a les plantacions que hi ha a Les Preses, per veure com treballen les “àvies remeieres”.

La xerrada sobre herbes medicinals, amb el col·lectiu Pedra Tosca, es farà aquest vespre, a partir de les 20h, a la sala d’actes del local social de l’entitat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.