25.6 C
Blanes

Exhibició de 300 vehicles trikes, diumenge al passeig marítim

Han vist mai per la carretera una espècie de vehicle que sembla una moto, però també un cotxe? Que té una roda al davant, dues al darrere i que és de grans dimensions? Doncs, s'anomenen trikes, i diumenge cap a 300 seran a Lloret. Faran una exhibició pel passeig marítim perquè tothom els pugui veure. […]

Darreres Notícies

Han vist mai per la carretera una espècie de vehicle que sembla una moto, però també un cotxe? Que té una roda al davant, dues al darrere i que és de grans dimensions? Doncs, s'anomenen trikes, i diumenge cap a 300 seran a Lloret. Faran una exhibició pel passeig marítim perquè tothom els pugui veure.

 

circo de las estrellas

Els vehicles els conduiran aficionats vinguts d'arreu de Catalunya, d'Espanya i d'Europa. Alguns d'ells van començar la concentració dimarts a Cadaqués. I des de llavors han estat viatjant cap al sud de la Costa Brava, un recorregut que acaben demà passat a la vila.

 

L'organitzador de la trobada, Salvador Font, explica com són aquests vehicles híbrids, que poden arribar a circular a 140 km per hora. Els aficionats als trikes són avui a Palamós, on s'esperen la resta de participants.

 

Les activitats que han dut a terme fins ara, a més de conduir vehicles, són excursions culturals, àpats gastronòmics, exhibicions i concerts musicals. En fi, que han passat i passaran una bona estona.

 

La previsió és que diumenge surtin de Palamós a les 11 del matí. A través de la Nacional-II, arribaran a Lloret cap al migdia. Lluiran els seus vehicles pel passeig marítim, igual que van fer l'any passat. Així es posarà punt i final a la quarta edició de la concentració de Trikes Palamós-Costa Brava 2007.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist