19.5 C
Blanes

Èxit a la primera trobada de dones de Lloret

Més d’un centenar de dones van participar dissabte en la trobada organitzada a Lloret. L’objectiu de la reunió, que es va allargar tot el dia, era escoltar l’opinió del col·lectiu, copsar les seves demandes i tenir en compte les seves necessitats per tal de confeccionar, en un futur, una regidoria dedicada de forma específica a […]

Darreres Notícies

Més d’un centenar de dones van participar dissabte en la trobada organitzada a Lloret. L’objectiu de la reunió, que es va allargar tot el dia, era escoltar l’opinió del col·lectiu, copsar les seves demandes i tenir en compte les seves necessitats per tal de confeccionar, en un futur, una regidoria dedicada de forma específica a la dona.

 

circo de las estrellas

La jornada va comptar amb la implicació de dues entitats locals, l’associació de la Dona Activa i l’Associació de Dones l’Aurora, que han valorat de forma molt positiva la iniciativa. D’una banda, la presidenta de la Dona Activa, Pilar Cerdán, destaca, com a conclusió, que les dones de Lloret demanen més “respecte, formació, treball i conciliació de la vida familiar i laboral, per tenir més temps per a elles mateixes i per a la seva família”. D’altra banda, una membre de l’entitat l’Aurora, Chelo Camarero, creu que les dones de la vila es preocupen, sobretot, per tenir “les mateixes oportunitats laborals i el mateix salari que els homes”, així com per la sanitat i per les llars d’infants. Segons l’associació l’Aurora, es troba a faltar oferta esportiva adreçada a dones adultes, les que tenen entre 20 i 50 anys.

 

Pel que fa al servei de guarderia per les dones que volguessin portar els seus fills a la trobada, van ser 41 els nens que el van utilitzar. Una altra dada a tenir en compte és que, del centenar llarg de dones participants, la majoria eren de Lloret, originàries, però també n’hi havia d’immigrants. Segons fonts de la Dona Activa, algunes d’elles, d’origen africà i magribí van haver de demanar permís als seus marits per poder assistir a la trobada. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist