19.5 C
Blanes

Èxit de participació a la botiga al carrer

Cap a un centenar de comerços van participar ahir a la setena edició de la botiga al carrer. Avui, tot són comentaris positius a l'hora de fer les valoracions del que ha estat el certamen. Així, segons ha explicat el regidor de comerç de Lloret, Víctor Llasera, un dels factors que ha contribuït a que […]

Darreres Notícies

Cap a un centenar de comerços van participar ahir a la setena edició de la botiga al carrer. Avui, tot són comentaris positius a l'hora de fer les valoracions del que ha estat el certamen.

Així, segons ha explicat el regidor de comerç de Lloret, Víctor Llasera, un dels factors que ha contribuït a que la fira comercial funcionés bé ha estat el que s'anomena "boca orella". Ahir hi van haver dues novetats. D'una banda, totes les parades van disposar de tendals per protegir-se del sol i, que alhora, van uniformitzar l'esdeveniment. L'altra és l'emplaçament, i és que per primera vegada es van instal·lar parades a la Plaça de la Vila i el passeig.

circo de las estrellas

Aquest sector, tot i que amb una activitat menor que la zona central, va funcionar prou bé, segons ha explicat el president de l'Associació de Comerciants de Lloret, Francesc Alzina. Un dels punts febles, segons ha reconegut el mateix Alzina, ha estat el carrer Cervantes, on no va haver tanta activitat com a la resta d'emplaçaments.

Tot i així, segons afirmen fonts municipals, de cara a futures edicions es corregiran aquells aspectes que calguin millorar. La botiga al carrer d'ahir, ha estat pels comerciants, una oportunitat per acabar d'eliminar estocs de final de temporada.

La propera cita serà el mes de febrer, coincidint amb el final de les rebaixes d'hivern.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist