13.7 C
Lloret de Mar

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

-

Jornada formativa a Lloret de Mar sobre l’abordatge policial contra la violència masclista

Hi van participar, el passat divendres, una quarantena d’agents dels Mossos d’Esquadra i dels cossos de la Policia Local de Lloret, Blanes i Tossa .

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Jonathan Romeo i Núria Gil guanyen, amb solvència, la 2a Lloretrail

El lloretenc ha tret dos minuts al segon, Dimitri Sirjogins, seguit d'Àngel Mullera. Núria Gil, de Reus, ha quedat 5a a la general. El podi femení l'han completat Anna Comet i Sheila Avilés.

MediaMarkt obre les portes a Lloret amb la mateixa oferta que a la botiga de Girona

La de Lloret i la de Platja d'Aro són les primeres botigues de MediaMarkt a la Costa Brava, amb la voluntat d'anar-se expandint en el territori català.

La piscina olímpica acull aquests dies els entrenaments de Felix Duchampt. El triatleta francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio– es troba a Lloret de Mar preparant-se a consciència amb una desena d’esportistes d’elit.

“A Lloret fa sol i molta més calor que en altres llocs i, a més, ara amb la Covid, a la majoria de ciutats de França les piscines estan tancades”

Felix Duchampt

No és el primer cop que Felix Duchampt fa un stage a Lloret. Cada matí entrena a la piscina, a més de fer rutes en bicicleta i cursa a peu arreu del territori.

El grup d’esportistes francesos, amb què viatja Felix Duchampt, van arribar a la setmana passada a Lloret, on s’hi estaran fins a mitjan març. S’allotgen en una casa a Santa Cristina i el poc temps que tenen lliure el destinen a descansar i a passejar per la platja.

- Publicitat -