22 C
Blanes

Fer de Lloret un municipi accessible

Aquest és un dels objectius que es marca l'ajuntament, que fa temps que ha engegat un pla per a eliminar les barreres arquitectòniques existents. La pròxima actuació, d'execució immediata, consisteix en adequar el pas que hi ha davant de l'escola Pompeu Fabra.   El projecte passa per rebaixar la vorera que condueix fins al centre […]

Darreres Notícies

Aquest és un dels objectius que es marca l'ajuntament, que fa temps que ha engegat un pla per a eliminar les barreres arquitectòniques existents. La pròxima actuació, d'execució immediata, consisteix en adequar el pas que hi ha davant de l'escola Pompeu Fabra.

 

circo de las estrellas

El projecte passa per rebaixar la vorera que condueix fins al centre escolar i recréixer l'asfalt perquè es pugui travessar el carrer sense problemes, segons la regidora d'infraestructures i obra pública, Maria Antònia Batlle.

 

Els treballs, que han de començar dilluns, inclouen el trasllat d'una reixa de recollida d'aigües pluvials i el canvi de la tanca d'accés al Pompeu Fabra per pilones normalitzades. Tot plegat permetrà que les persones que es mouen en cadira de rodes puguin desplaçar-se per aquest espai de la via pública sense complicacions.

 

El pressupost de les obres, que tenen una durada prevista de 4 setmanes, és de 47.000 euros. La idea és que estiguin enllestides abans que comenci el curs escolar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist