21.5 C
Blanes

Festa Major d’Estiu per a totes les edats i gustos

Activitats adreçades a totes les edats i per a tots els gustos. Amb aquesta filosofia s’ha dissenyat el programa de festes de Santa Cristina d'enguany. Ho ha explicat Ivan Tibau, regidor de festes, esports i joventut, que quasi bé amb aquesta festa major s’estrena en el càrrec. Les propostes ja comencen aquesta mateixa nit amb dues […]

Darreres Notícies

Activitats adreçades a totes les edats i per a tots els gustos. Amb aquesta filosofia s’ha dissenyat el programa de festes de Santa Cristina d'enguany. Ho ha explicat Ivan Tibau, regidor de festes, esports i joventut, que quasi bé amb aquesta festa major s’estrena en el càrrec.

Les propostes ja comencen aquesta mateixa nit amb dues ofertes musicals ben diferents: jazz i country. El concert de jazz s’ha previst a les 10 de la nit al Passeig Verdaguer i l’organitza el Club Marina Casinet. Han convidat a la formació KM QUINTET. Són un grup format per gent jove liderat per Xavi Molina, germà del prestigiós intèrpret de tenora, Jordi Molina.  

circo de las estrellas

Xavi Molina sol treballar en cobles però també fa incursions en el món del jazz.  El President del club Marina Casinet, ha explicat més coses dels integrants del KM QUINTET.

La cita és aquesta nit, a partir de les 10 nit al Passeig Verdaguer. Una proposta del Club Marina Casinet per gaudir a l’aire lliure. Pel què fa al concert de Country, s’ha previst un quart d’hora més tard, a un quart d'11 i l’escenari serà el Passeig Manel Bernat. Una actuació del grup The Country Revival Farmers de la qual n’ha parlat el regidor Ivan Tibau.

Les activitats esportives també tenen cabuda en aquest primer cap de setmana de festa major. Així, tal i com hem anat explicant en els darrers dies, aquesta nit es disputaran més partits al pavelló del Molí del Torneig Santa Cristina de Futbol Sala mentre que demà dissabte i diumenge ens despertarem amb la celebració del 32è Trofeu de Lloret, memorial Àlex Colomer que organitza el Club Nàutic Lloret. 

Mentre que els més petits tenen una cita diumenge a les sis de la tarda al Passeig Manel Bernat on s’hi celebrarà la tercera edició de l'Aventura't a l’estiu on hi haurà tallers creatius i inflables d’última generació.  

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist