21.8 C
Blanes

Festes dels Barris de Can Baell i Can Carbó

Un pregó a càrrec d'un veí, rafael Carrasco i ball amb el Grup París La Nuit i el Duo Zambra, obren aquestes nit les festes del barri de Mas Baell i Can Carbó. Segons el President de la Comissió de Festes, Félix Fuentes, els actes segueixen més o menys la línia d'altres anys amb activitats […]

Darreres Notícies

Un pregó a càrrec d'un veí, rafael Carrasco i ball amb el Grup París La Nuit i el Duo Zambra, obren aquestes nit les festes del barri de Mas Baell i Can Carbó.

Segons el President de la Comissió de Festes, Félix Fuentes, els actes segueixen més o menys la línia d'altres anys amb activitats previstes per tothom. Així, tant dissabte com diumenge s'han organitzat dos esmorzars populars, demà amb botifarres i pa amb tomàquet i diumenge una xocolatada, per la mainada hi haurà demà a la tarda una festa de l'escuma i un berenar popular i diumenge al matí jocs infantils i pallassos a les cinc de la tarda. I les jornades es clouran amb ball.

circo de las estrellas

La principal novetat arriba diumenge a la nit amb una cantada d'havaneres i sevillanes que han de cloure les festes d'aquest barri.

Organitzar unes festes de barri no és fàcil. Al darrera hi ha l'esforç d'uns veïns que ho fan possible. Les activitats de les festes de Mas Baell i Can Carbó se centraran principalment a la Plaça Lluís Companys on s'hi ha instal·lat l'escenari.

 

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist