22 C
Blanes

Fins el 4 de gener obre a Lloret de Mar el Parc Infantil de Nadal

Conciliar vida laboral i familiar amb els fills és possible, també, els dies feiners de Nadal gràcies al Parc Infantil de Nadal, que enguany comptarà amb moltes novetats respecte edicions anteriors. Una de les principals preocupacions de molts pares i mares durant el Nadal, és precisament, com compaginar la feina amb les hores lliures dels […]

Darreres Notícies

Conciliar vida laboral i familiar amb els fills és possible, també, els dies feiners de Nadal gràcies al Parc Infantil de Nadal, que enguany comptarà amb moltes novetats respecte edicions anteriors.

Una de les principals preocupacions de molts pares i mares durant el Nadal, és precisament, com compaginar la feina amb les hores lliures dels seus fills, que aquests dies no tenen classe, una de les solucions que fa anys s'aplica arreu del país és la d'oferir el servei de Parc Infantil, on nens i nenes poden passar les seves vacances, recollits, vigilats i on desenvolupen activitats diverses.

circo de las estrellas

Aquests parcs són, doncs, una bona alternativa. Segons explica el regidor d'Ensenyament, Francesc Oliva, la instal·lació comptarà enguany amb mil 500 metres quadrats, ubicats a la carpa de l'escola Pere Torrent. Allà, els infants del municipi duran a terme diferents activitats esportives, lúdiques i pedagògiques, i com a novetat, cada dia hi haurà un plat fort. 

La nova ubicació al Pere Torrent es deu a la necessitat del Club Hoquei Lloret de disposar del Pavelló municipal, espai on s'organitzava la instal·lació altres edicions, a més, aquest any, l'encarregat de desenvolupar la iniciativa és el Club de Rems Hotelers, una entitat esportiva que té tracte molt directe amb nens i nenes preadolescents. El Parc Infantil de Nadal de Lloret obre les seves portes el dia 27, fins el 30 de desembre. Passada la revetlla de Cap d'Any, tornarà a obrir de l'1 al 4 de gener, tot i que l'entrada val 4 euros, la totalitat de les activitats són gratuïtes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist