22 C
Blanes

Formació específica en els animals que viuen al carrer

Contracten una persona per a controlar els animals que viuen a la via pública, com els gats, coloms o gavians.   L’objectiu és que quan sorgeixi algun problema, s'actuï de forma ràpida i efectiva. Una de les colònies que vigila aquest treballador són els gats, que compten amb diferents punts de Lloret on la seva […]

Darreres Notícies

Contracten una persona per a controlar els animals que viuen a la via pública, com els gats, coloms o gavians.

 

circo de las estrellas

L’objectiu és que quan sorgeixi algun problema, s'actuï de forma ràpida i efectiva. Una de les colònies que vigila aquest treballador són els gats, que compten amb diferents punts de Lloret on la seva presència al carrer és acceptada.

 

Per exemple, a la pineda de Fenals, a Sa Boadella o a Sa Caleta. En aquests indrets, l’ajuntament treballa perquè els gats tinguin menjar, visquin en condicions higièniques i estiguin esterilitzats per evitar la seva procreació.

 

El consistori prega als veïns que no alimentin els gats del carrer, perquè així els animals s'acostumen i després no saben buscar el menjar pel seu compte.

 

L'ajuntament ha demanat a la Generalitat una subvenció de 4.500 euros per poder seguir controlant les colònies de gats existents. És difícil determinar el nombre de felins que hi ha ara a Lloret.

 

Les tasques que desenvolupa el consistori consisteixen en alimentar-los i tenir-los esterilitzats, ja que així no procreen i no agafen malalties.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist