13.2 C
Lloret de Mar

Fuertes nega haver amenaçat els regidors que han plegat

Marc Fuertes nega haver amenaçat els seus ex-companys de partit. El líder del MILLOR recorda que durant els tres anys i mig que portem de mandat, els cinc regidors no s’han queixat de res i només s’han enfadat quan han sabut que no es comptarà amb ells per a la llista de les properes eleccions. […]

Els no adscrits han fet un perfil de Facebook
Els no adscrits han fet un perfil de Facebook

Darreres Notícies

Marc Fuertes nega haver amenaçat els seus ex-companys de partit. El líder del MILLOR recorda que durant els tres anys i mig que portem de mandat, els cinc regidors no s’han queixat de res i només s’han enfadat quan han sabut que no es comptarà amb ells per a la llista de les properes eleccions.

Els exmembres del MILLOR van enviar un comunicat ahir a la tarda on asseguren que Fuertes els va amenaçar quan li van comunicar que plegaven. A més, el titllen d’autoritari i critiquen que no consultés mai res amb ells. Ell, però, assegura que fins ara no li havien fet arribar cap crítica, sinó al contrari.

Fuertes assegura que ja esperava la reacció dels cinc regidors, que ara passaran a ser regidors no adscrits en el ple municipal. Això deixa el MILLOR amb un sol regidor i perd la condició de principal grup de l’oposició. Fuertes, però, assegura que està tranquil, perquè durant tot aquest temps també s’ha sentit sol. Els regidors que han abandonat el MILLOR no han volgut fer declaracions a la ràdio.

Fuertes té previst presentar la llista per a les properes eleccions abans de Nadal. Assegura que ha creat un equip amb persones molt vàlides amb la intenció de poder formar govern.

spot_img

El + Vist