18 C
Blanes

Govern i oposició xoquen pels rebuts de l’aigua

El PSC denuncia que hi ha errors en les factures del consum de l'aigua que es cobren als consumidors de Lloret. El principal grup de l'oposició diu que és un problema de seguiment i assegura que hi veu desídia. El govern local, format per CiU i PP, nega que aquests errors no existeixin a data […]

Darreres Notícies

El PSC denuncia que hi ha errors en les factures del consum de l'aigua que es cobren als consumidors de Lloret. El principal grup de l'oposició diu que és un problema de seguiment i assegura que hi veu desídia. El govern local, format per CiU i PP, nega que aquests errors no existeixin a data d'avui. Assenyala que van passar mesos enrere i que es devien a problemes de les entitats bancàries, que ja es van corregir.

 

circo de las estrellas

Les crítiques del PSC han anat més enllà. La portaveu del grup, Lucía Echegoyen, denuncia, tal i com va fer en el seu moment, que l'externalització del servei d'aigües no s'ha demostrat que sigui necessària. Diu que troba a faltar un pla estratègic, que havia de confeccionar l'empresa que té la gestió de l'aigua sobre les inversions a realitzar.

 

El regidor d'hisenda, Josep Valls, respon que l'ajuntament disposa d'un avanç d'aquest pla estratègic, i reitera que és el consistori el que emet les factures i cobra els rebuts de l'aigua als usuaris.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist