23.6 C
Blanes

Gràcies a Mossen Narcis Ponseti

Un sopar a la Plaça del Pi la Diada de Santa Cristina va servir a l'Obreria per donar les gràcies a Mossèn Narcís Ponsetí per la feina feta a Lloret. El Mossèn deixa Lloret el pròxim mes de setembre i una mica per sorpresa se li va organitzar aquest acte. L'Obrer Major, Salvador Palaudelmàs, diu […]

Darreres Notícies

Un sopar a la Plaça del Pi la Diada de Santa Cristina va servir a l'Obreria per donar les gràcies a Mossèn Narcís Ponsetí per la feina feta a Lloret. El Mossèn deixa Lloret el pròxim mes de setembre i una mica per sorpresa se li va organitzar aquest acte. L'Obrer Major, Salvador Palaudelmàs, diu que no vol parlar d'homenatge perquè el mateix Mossèn no ho vol.

Al final del sopar de dimarts, l'Obrer Major li va fer entrega a Mossèn Narcís d'una almorratxa amb una inscripció en record a la seva persona i a la seva participació a l'Obreria de Santa Cristina.

circo de las estrellas

Mossèn Narcís per la seva part es va mostrar molt agraït i reconeix que a l'Obreria s'hi ha sentit com a casa. A més considera que Santa Cristina és un paratge molt valuós, que cal que els lloretencs treballin per preservar-lo i millorar-lo. Tot i així, Mossén Narcís, amb modèstia, va acabar demanant que no se'n faci un gra massa de la seva marxa i va assegurar que sempre portarà l'Obreria, Lloret i els seus veïns al cor.

Mossèn Narcís va rebre forts aplaudiments i les seves paraules van aconseguir emocionar a més d'un dels assistents al sopar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist