21.8 C
Blanes

Gregori Elorza és el cap de llista del PSC de Lloret

Xavier Crespo ja té competidor. És Gregori Elorza, el candidat del PSC a l'alcaldia de Lloret. L'assemblea de militants el va escollir ahir al vespre com a cap de llista, per 26 vots a favor i 12 en contra. Segons el mateix Elorza, l'assistència massiva de persones a la reunió d'ahir va demostrar que el […]

Darreres Notícies

Xavier Crespo ja té competidor. És Gregori Elorza, el candidat del PSC a l'alcaldia de Lloret. L'assemblea de militants el va escollir ahir al vespre com a cap de llista, per 26 vots a favor i 12 en contra. Segons el mateix Elorza, l'assistència massiva de persones a la reunió d'ahir va demostrar que el PSC està més “viu” i unit que mai.

 

circo de las estrellas

L'altre candidat possible era Joan Carles Amaya, que va retirar la seva candidatura abans de la votació i que no es descarta que formi part de la llista electoral. Gregori Elorza ha anunciat que fa temps que el partit treballa per a confeccionar el llistat, però que és aviat per donar noms.

 

Qui no va assistir ahir a l'assemblea va ser Lucía Echegoyen, la que havia de ser l'alcaldable, però que es va retirar perquè deia que li imposaven la llista electoral. D'ella Gregori Elorza ha dit que marxa un personatge important en la història de Lloret, una persona que ha treballat de forma activa i sense descans per la vila.

 

Però coneguem una mica millor Elorza. Es defineix com una persona normal. Té 34 anys, està casat, té 2 fills, és advocat i té un bufet. Sobre la seva elecció com a cap de llista, es mostra agraït. La decisió de canviar el cap de llista s'ha gestat en el PSC de Lloret, a nivell local, i després s'ha comptat amb el vist-i-plau de la direcció de Girona, segons el candidat.

 

Sobre el seu programa electoral, el que defensarà pel 27 de maig, Elorza parla de “participació real” i de “convertir Lloret en el millor poble de la Costa Brava”. Amb l'elecció de Gregori Elorza com a cap de llista pel PSC es deixen enrere les crítiques de l'actual portaveu Lucía Echegoyen. Fa dues setmanes va anunciar que plegava i culpava l'executiva de Lloret i la de Girona de no haver sabut fer una renovació com calia i d'haver-la obviat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist