7.3 C
Lloret de Mar

Grenyal és la nova Aula Gastronòmica de la Costa Brava sud i obre portes dilluns a Blanes

La seu serà a Blanes i compta amb tres aules, destinades a la presentació de productes d’empresa, a cuinar i fer tallers, i a cates i tastets, així com un indret de botiga i exposició.

Inauguració de Grenyal
Inauguració de Grenyal

Darreres Notícies

Amb l’objectiu de fer difusió de la gastronomia de Lloret, Blanes i Tossa, dilluns obre portes l’Aula Gastronòmica de la Costa Brava sud, anomenada Grenyal. La seu serà a Blanes, però la voluntat és comptar amb empreses, productors, restauradors i associacions dels tres municipis per organitzar tastets i cursos i per vendre productes del territori. A més, també s’hi volen involucrar comerços i entitats públiques.

servicios profesionales jimenez

Darrere de Grenyal hi ha dos joves emprenedors: Germán Larrá i Roser Vall-Llosada. Aquesta última ha explica que la iniciativa va néixer perquè van detectar que hi havia “una necessitat” en aquest sentit.

Roser Vall-Llosada ha exposat que començaran amb els caves i cerveses de la zona, la ratafia Gruart de Lloret, la mel de Marimurtra i les carboneres de Ca l’Orench, entre altres.

El nom de l’aula ha estat escollit acuradament, ja que grenyal significa “poc cuit, que crueja, paraula similar al dente“. Vall-llosada ha argumentat que “el projecte encara està poc cuit, però sempre serà poc cuit, perquè el dia que estigui massa cuit potser hem de tancar la paradeta”.

Grenyal s’ubica al centre de Blanes, a l’antiga Fonda Tarrés –darrere del teatre-, i compta amb tres aules, destinades a la presentació de productes d’empresa, a cuinar i fer tallers, i a cates i tastets, així com un indret de botiga i exposició.

spot_img

El + Vist