22.2 C
Blanes

Holanda, turisme prioritari

L'holandès és un tipus de turista tradicional per Lloret, on hi ve a passar habitualment les vacances d'estiu. Ja sigui en família o en grup de joves, el visitant d'Holanda respon a un perfil de client fidel, amb un poder adquisitiu mitjà. Conforma un dels mercats prioritaris per la vila. És, de fet, el cinquè […]

Darreres Notícies

L'holandès és un tipus de turista tradicional per Lloret, on hi ve a passar habitualment les vacances d'estiu. Ja sigui en família o en grup de joves, el visitant d'Holanda respon a un perfil de client fidel, amb un poder adquisitiu mitjà. Conforma un dels mercats prioritaris per la vila. És, de fet, el cinquè en nombre de visitants, després de França, Anglaterra, Itàlia i Bèlgica.

circo de las estrellas

 

El grau de coneixement del turista holandès sobre Lloret és elevadíssim. Segons fonts municipals, té nocions de la Costa Brava o Catalunya a través de Lloret. Li interessa, sobretot, l'oferta clàssica de sol i platja, però també activitats complementàries com el senderisme.

 

L'oficina de turisme ho ha constatat en una fira especialitzada feta una dies enrere a la població holandesa d'Ultrech. Uns 140.000 visitants han passat pel certamen, la major part públic en general, segons ha explicat el gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó.

 

La fira d'Holanda, on Lloret hi ha estat present, és una de les més consolidades dels Països Baixos. Ja fa 36 anys que s'organitza. En aquesta ocasió, hi han participat més de 150 països.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist