22.2 C
Blanes

Hora gratis per als clients que no viuen al centre

Els botiguers regalaran, tot l'any, una hora d'aparcament gratuït als clients que no viuen al casc urbà de Lloret. L'objectiu és oferir facilitats als veïns que viuen en urbanitzacions o barris com Fenals, que necessiten el cotxe per venir al centre de la vila a fer les seves compres.   La campanya també es fa […]

Darreres Notícies

Els botiguers regalaran, tot l'any, una hora d'aparcament gratuït als clients que no viuen al casc urbà de Lloret. L'objectiu és oferir facilitats als veïns que viuen en urbanitzacions o barris com Fenals, que necessiten el cotxe per venir al centre de la vila a fer les seves compres.

circo de las estrellas

 

La campanya també es fa arribar a clients que no són de Lloret. Les targes on s'explica la iniciativa s'han enviat a poblacions veïnes com Blanes, Maçanet, Santa Coloma de Farners, Vidreres i també Barcelona.

 

L’associació de comerciants de Lloret ha enviat targes a 350 clients, on se'ls regala una hora de parquing gratis al llarg de tot l'any. El que ha de fer el client és demanar el tiquet corresponent a la hora gratuïta a la botiga associada quan faci una compra.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist