21 C
Blanes

Hotelers i constructors, en desacord

Els hotelers de Lloret consideren positiu que a l'estiu estigui prohibit fer obres en bona part del terme municipal. La mesura no té altre objectiu que evitar sorolls i molèsties als turistes, que constitueixen la principal font d'ingressos per la població.   Les restriccions en les obres han generat queixes per part dels constructors, a […]

Darreres Notícies

Els hotelers de Lloret consideren positiu que a l'estiu estigui prohibit fer obres en bona part del terme municipal. La mesura no té altre objectiu que evitar sorolls i molèsties als turistes, que constitueixen la principal font d'ingressos per la població.

 

circo de las estrellas

Les restriccions en les obres han generat queixes per part dels constructors, a nivell de la demarcació, que diuen que els crea distorsions laborals. La resposta que ha donat el sector turístic, acompanyat dels ajuntaments, és que els empresaris de la construcció s'han d'organitzar millor.

 

Qui hi està completament d'acord és Enric Dotras, president del gremi hoteler de Lloret, que diu que “puc entendre les queixes, però no les comparteixo”. Enric Dotras assegura que a la costa és construeix principalment per als turistes, i, que, per tant, els constructors han d'entendre que la seva feina també depèn dels visitants. En aquest sentit, considera lògic que no se'ls molesti amb obres a l'estiu.

 

Explica que ara, amb la normativa municipal que prohibeix fer obres a l'estiu, ja no es molesta el turista en aquest aspecte. Tot i això, el president del sector hoteler aposta per prohibir, en tot el terme de Lloret i sense excepcions, les construccions en temporada alta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist