18 C
Blanes

Hotels plens aquest estiu a Lloret

Aquesta és la previsió donada per part del sector turístic, que es basa en les reserves que té a data d'avui. Per tant, s'esperen uns mesos forts des del punt de vista de l'ocupació, amb visitants procedents de països europeus, com és habitual.   Els més nombrosos seran els alemanys, anglesos i francesos, que aniran […]

Darreres Notícies

Aquesta és la previsió donada per part del sector turístic, que es basa en les reserves que té a data d'avui. Per tant, s'esperen uns mesos forts des del punt de vista de l'ocupació, amb visitants procedents de països europeus, com és habitual.

 

circo de las estrellas

Els més nombrosos seran els alemanys, anglesos i francesos, que aniran seguits dels holandesos i els italians. No hem d'oblidar el turisme espanyol, el primer mercat per Lloret i Catalunya en general.

 

Segons fonts municipals, els mesos de maig i juny, són, en conjunt, fluixos, tot i que els caps de setmana i en dates puntuals s'ha rebut i s'està rebent una afluència destacada de turistes. Però, tal i com assenyala la regidora de turisme en funciona, Anna Maria Gallart, si el juliol i l'agost s'omplen, se salva la temporada des del punt de vista de la rendibilitat del negoci, ja que els costos són, cada cop, més elevats.

 

Per tant, s'espera un estiu bo a Lloret. Això no implica que es pugui deixar de parlar de crisi turística. Anna Maria Gallart argumenta que no es pot baixar mai la guàrdia perquè sorgeixen, de forma constant, noves destinacions que competeixen amb les tradicionals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist