18 C
Blanes

ICV acusa l’ajuntament d’amagar informació.

ICV de Lloret denuncia manca d'informació i lentitud de part de l'ajuntament, a l'hora d'entregar documents que demana l'oposició. El grup explica que a principis d'any va sol·licitar 9 expedients, i que la resposta ha arribat ara, en què el govern municipal li ha denegat l'accés a 3 d'aquestes expedients. ICV no entén que no […]

Darreres Notícies

ICV de Lloret denuncia manca d'informació i lentitud de part de l'ajuntament, a l'hora d'entregar documents que demana l'oposició. El grup explica que a principis d'any va sol·licitar 9 expedients, i que la resposta ha arribat ara, en què el govern municipal li ha denegat l'accés a 3 d'aquestes expedients.

ICV no entén que no si li permeti consultar documentació que ha entrat per registre a l'ajuntament. Diu que després l'ha demanat al corresponent departament de la Generalitat a Girona i que no ha trobat cap problema. 

circo de las estrellas

La portaveu d’ICV, Rosa Maria Santamaria, defensa que, com a regidora de l'ajuntament, té dret a accedir a la informació i documentació municipal.

Davant d'aquestes crítiques, l'equip de govern (CiU i PP) ha respost que ICV, en aquest cas la seva portaveu, desconeix profundament el funcionament de l'administració pública, ja que els expedients no es poden consultar mentre s'estan tramitant o bé afecten directament la intimitat de les persones.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist