18 C
Blanes

ICV critica que Lloret no tingui un reglament de participació ciutadana.

Iniciativa per Catalunya Els Verds (ICV) de Lloret critica que el govern municipal encara no hagi elaborat un reglament de participació ciutadana. Pel grup de l'oposició, el problema és que les formacions que governen l'ajuntament presumeixen de participació modèlica en referència al nou Pla General i, en canvi, no tiren endavant cap normativa que reguli […]

Darreres Notícies

Iniciativa per Catalunya Els Verds (ICV) de Lloret critica que el govern municipal encara no hagi elaborat un reglament de participació ciutadana.

Pel grup de l'oposició, el problema és que les formacions que governen l'ajuntament presumeixen de participació modèlica en referència al nou Pla General i, en canvi, no tiren endavant cap normativa que reguli aquest tipus de processos. La portaveu d'ICV, Rosa Maria Santamaria, s'estranya que a finals del 2004 s'iniciés l'elaboració del reglament i que quedés parada pocs mesos després. ICV conclou que a l'equip de govern, format per Convergència i Unió (CiU) i Partit Popular (PP), no l'interessa elaborar el reglament de participació ciutadana.

circo de las estrellas

Com a resposta, el regidor de l'àrea corresponent, Ignasi Riera, ha demanat a ICV que faci una crítica constructiva. Sobre l'esmentat reglament, el regidor ha reconegut que el procés engegat té un defecte: li manca la participació ciutadana. Això es vol subsanar un cop acabi la tramitació del nou pla general d'urbanisme. La previsió és que el reglament estigui enllestit en els pròxims mesos. El camí a seguir fins llavors, segons Riera, és la participació de totes les parts implicades i la no politització del procés.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist