26.4 C
Blanes

ICV de Lloret es queixa del soroll dels turistes a les nits.

ICV de Lloret acusa el govern local de no fer complir la normativa antisorolls que ha de garantir el descans dels veïns a les nits d'estiu. La crítica es va exposar en el ple d'ahir a la nit, en què el grup de l'oposició va reclamar mesures a l'equip de govern, format per CIU i PP.  […]

Darreres Notícies

ICV de Lloret acusa el govern local de no fer complir la normativa antisorolls que ha de garantir el descans dels veïns a les nits d'estiu. La crítica es va exposar en el ple d'ahir a la nit, en què el grup de l'oposició va reclamar mesures a l'equip de govern, format per CIU i PP. 

 

circo de las estrellas

Rosa Maria Santamaria va explicar que ha rebut moltes queixes de veïns, que diuen que no poden dormir a les nits pels sorolls que generen els turistes. Considera que l'ajuntament no fa respectar la normativa que prohibeix beure alcohol al carrer o aglomeracions de més d'una vintena de persones.

 

La resposta de l'equip de govern la va donar el regidor de seguretat ciutadana, Ignasi Riera, que reconeix que el soroll és el problema més greu ara a Lloret. Tot i això, el regidor considera que la situació d'avui ha millorat respecte a la d'anys enrere, amb bandes de turistes que parlaven per megàfons i feien sonar xiulets al carrer. Ignasi Riera va exposar, ahir, les actuacions que han dut a terme per intentar solucionar el problema del soroll a les nits, com els cursos de formació a guies turístics o la unitat policial especialitzada en robatoris als hotels.

 

El ple d'ahir també va servir per ratificar un conveni amb l'objectiu d'obtenir un parc de 40.000 metres quadrats a Mas Romeu, la cessió d'uns terrenys del barri de Fenals a Educació perquè hi faci una escola i un institut, i es va donar a conèixer la voluntat de crear una piscina per a persones amb disminució física a dins del mar. Aquest darrer projecte serà una iniciativa pionera.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist